DM Sprint og Kalvebod Triathlon er tilbage i 2021

okt 23, 2020

Der er lagt op til en kæmpe triatlonfest, når der både afholdes DM Sprint 2021 og Kalvebod Triathlon lørdag den 14.august i og omkring Hvidovre Havn.

Vi er enormt glade for at kunne offentliggøre at DM Sprint (endelig) er tilbage efter to års pause med ny arrangør og helt nye ruter.

DM Sprint 2021 afholdes af Hvidovre Triathlon Club, i samarbejde med Triatlon Danmark, og der lægges op til en kæmpe triatlonfest, når Eliten, Age Group atleter og Aspiranter kæmper om at blive Danmarks bedste.

DM Sprint 2021 er Triatlon Danmark officielle DM på sprintdistancen og afholdes som enkeltstart.

Samtidigt med DM Sprint afholdes der også Kalvebod Triathlon. Til Kalvebod Triathlon er muligt at køre ¼ distance (1km svøm. 40km cykling og 10km løb) eller familiedistancen (375m svøm, 10km cykling og 2,5km løb), hvor voksne og børn ned til 12 år kan deltage.

Early Bird-rabat
Køb din billet til en meget favorabel pris allerede nu og sæt kryds i kalenderen, så du ikke risikerer at gå glip af en af årets store danske triatlonbegivenheder.

Læs mere om DM Sprint 2021 og Kalvebod Triathlon her

 

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …