DM Sprint og Kalvebod Triathlon er tilbage i 2021

okt 23, 2020

Der er lagt op til en kæmpe triatlonfest, når der både afholdes DM Sprint 2021 og Kalvebod Triathlon lørdag den 14.august i og omkring Hvidovre Havn.

Vi er enormt glade for at kunne offentliggøre at DM Sprint (endelig) er tilbage efter to års pause med ny arrangør og helt nye ruter.

DM Sprint 2021 afholdes af Hvidovre Triathlon Club, i samarbejde med Triatlon Danmark, og der lægges op til en kæmpe triatlonfest, når Eliten, Age Group atleter og Aspiranter kæmper om at blive Danmarks bedste.

DM Sprint 2021 er Triatlon Danmark officielle DM på sprintdistancen og afholdes som enkeltstart.

Samtidigt med DM Sprint afholdes der også Kalvebod Triathlon. Til Kalvebod Triathlon er muligt at køre ¼ distance (1km svøm. 40km cykling og 10km løb) eller familiedistancen (375m svøm, 10km cykling og 2,5km løb), hvor voksne og børn ned til 12 år kan deltage.

Early Bird-rabat
Køb din billet til en meget favorabel pris allerede nu og sæt kryds i kalenderen, så du ikke risikerer at gå glip af en af årets store danske triatlonbegivenheder.

Læs mere om DM Sprint 2021 og Kalvebod Triathlon her

 

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Ved det netop overståede 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen var Danmark også repræsenteret blandt Age Group (AG)-atleterne og det med fine resultater til følge. læs mere…

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…