DM Sprint og Kalvebod Triathlon er tilbage i 2021

okt 23, 2020

Der er lagt op til en kæmpe triatlonfest, når der både afholdes DM Sprint 2021 og Kalvebod Triathlon lørdag den 14.august i og omkring Hvidovre Havn.

Vi er enormt glade for at kunne offentliggøre at DM Sprint (endelig) er tilbage efter to års pause med ny arrangør og helt nye ruter.

DM Sprint 2021 afholdes af Hvidovre Triathlon Club, i samarbejde med Triatlon Danmark, og der lægges op til en kæmpe triatlonfest, når Eliten, Age Group atleter og Aspiranter kæmper om at blive Danmarks bedste.

DM Sprint 2021 er Triatlon Danmark officielle DM på sprintdistancen og afholdes som enkeltstart.

Samtidigt med DM Sprint afholdes der også Kalvebod Triathlon. Til Kalvebod Triathlon er muligt at køre ¼ distance (1km svøm. 40km cykling og 10km løb) eller familiedistancen (375m svøm, 10km cykling og 2,5km løb), hvor voksne og børn ned til 12 år kan deltage.

Early Bird-rabat
Køb din billet til en meget favorabel pris allerede nu og sæt kryds i kalenderen, så du ikke risikerer at gå glip af en af årets store danske triatlonbegivenheder.

Læs mere om DM Sprint 2021 og Kalvebod Triathlon her

 

Beretninger fra Jels Triatlon

Beretninger fra Jels Triatlon

Det er oftest atleternes bedrifter vi beretter om fra diverse stævner og events, men der er én gruppe af personer, som vi sjældent hører om og derfor ikke altid for nævnt og takket for det store stykke arbejde, de gør for at sikre, at alt er i orden til stævnerne, og det er alle de mange frivillige, dommerne og de Teknisk Delegerede som altid stiller op – selv når vejrguderne ikke ligefrem er med dem. Læs mere …

Lars Lindstrøm: Ny landstræner for Triatlon Danmark

Lars Lindstrøm: Ny landstræner for Triatlon Danmark

Lars Lindstrøm er Triatlon Danmarks nye landstræner pr. 1 august. Lars Lindstrøm er tidligere landstræner og sportschef i Dansk Orienterings-Forbund samt landstræner for Dansk Atletik og projektleder for Endurance Denmark. Læs mere …

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …