DM Para-tri, Holbæk, 5/6/2016

Meter svøm

Kilometer cykling

Kilometer løb

Det åbne Danske Mesterskab i Para-tri

Afvikles sammen med 2. afdeling Danske Invest DM TRI serien i Holbæk 5. juni.

Det åbne Danske Mesterskab i Para-tri på sprintdistancen 750-20-5 afvikles sammen med 2. afdeling Danske Invest DM TRI serien i Holbæk 5. juni.
Mesterskabet afvikles som et samarbejde mellem Dansk Triatlon Forbund (DTriF) og Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF), som en del af projektet med at udvikle og rekruttere para-triatleter i Danmark, samt sikre, at der er kvalitetsstævner for para-triatleter i Danmark.

Info til deltagere

Find alle praktiske informationer om stævnet

Resultater

Se stævnets resultater

Deltagelsesmuligheder

DM i Para-tri – ingen forskelsbehandling her

Holbæk tri er rammen om Danmarks Mesterskabet i Para-tri. Men da para-atleterne har et højt niveau deltager de på lige fod med alle andre deltagere. Det betyder at en para-atlet der er 33 år gammel stiller om sammen med de øvrige deltagere i samme aldersgruppe. Para-atleterne får dog deres eget område i skiftezonerne. De danske mestre i para-tri dyster på distancerne 750 svømning, 20 cykling og 5 løb.

Sponsorer

Praktisk information

Svømmeruten

Den 5. juni er det officielt blevet sommer så svømningen foregår i åbent vand i havnen. TrygFonden leverer livreddere og der vil være gode muligheder for tilskuere for at se triatleterne kæmpe mod hinanden og sig selv også i den våde element.

Cykelruten

Cykelruten går fra Blegstræde via Havnevej videre til Strandmøllevej og med vendepunkt ved Stormøllevej. Ruten er fuldstændig spærret for øvrig trafik på dagen, mens stævnet køres og dermed er sikkerhed helt i top.