DM middeldistance 2019 – særtilbud til Triatlon Danmarks medlemmer

jun 15, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Mathias Petersen i forløsning over at DM-titlen er i hus 2018. Foto: James Mitchell

Mens du restituerer efter sidste weekends DM på middeldistancen, så er Dansk Triatlon Forbund og Challenge Herning allerede i fuld gang med at støbe kuglerne til næste års event.

I 2019 bliver eventen endnu engang DM på middeldistancen, og derfor vil Challenge Denmark gerne anerkende både forbundet og de danske atleter ved at tilbyde en helt særlig pris på bare 1100,- kr. Tilbuddet gælder til og med fredag den 22. juni.

DM på middeldistancen har et setup af høj, international kaliber på niveau med Challenge Roth og Ironman Kona, så atleter med ambitioner får mulighed for at prøve sig selv af på den helt store skala. Og så har stævnet meget højt fokus på fair racing. Det betyder blandt andet at der er 20 meter non-drafting på cykelruten og grundig dopingkontrol.
Svømningen bliver som altid i den rene, klare Fuglsang Sø. Cykelruten har både lange, flade og hurtige stykker og gode rullebakker med Trehøje som den primære stigning. Ruten går gennem det smukke, midtjyske hedelandskab, og har en samlet stigning på 582 meter. Løberuten er fire runder i Herning centrum. Blandt andet gennem biblioteket, gågaden og Sønder Anlæg. Der er gode hotspots hele vejen til mål, som ligger midt på torvet foran rådhuset.

Herning er kendt for at levere et brag af en fest med masser af tilskuere og musik, så der er god grund til at skynde sig og reservere dit startnummer, før prisen stiger på lørdag.

 

Brug rabat koden: DMMIDDEL2019 og tilmeld dig her

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….