DM Cross Duatlon – årets første Danske Mesterskab

mar 10, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM Cross Duatlon afholdes søndag d. 19. marts med stævnecentrum ved Langesø Slot. Her ses den danske mester fra 2016, Claus Rantzau fra OTK. (Foto: Lise Myltoft)

Årets første danske mesterskab er lige om hjørnet. Nærmere bestemt søndag d. 19. marts, hvor DM Cross Duatlon afholdes af Odense Triathlon Klub med Langesø Slot som stævnecentrum.

Deltagerne i DM Cross Duatlon skal igennem følgende distance: (3km crossløb, 10km MTB cykling – 3km crossløb – 10km MTB cykling – 3km crossløb). Ruterne er lagt i skovene omkring Langesø Slot, med sikkerhed for oplevelser ud over det sædvanlige. Skiftezonen er placeret på slotspladsen, så der er sat en smuk scene for stævnets afvikling!

Sidste år var et rigtigt mudderrace, som billedet af Claus Rantzau tydeligt bevidner. Om det bliver en lige så beskidt omgang i år afgør vejrguderne, men vejrudsigten for den næste uges tid lover ikke så meget nedbør. Faktisk er der en del sol på vejrudsigten, så det kunne tyde på helt andre forhold i 2017 end der var i 2016!

Favoritterne
Claus Rantzau (OTK) stiller til start som forsvarende dansk mester 2015 og 2016. Sidste år  henviste han den 5-dobbelte OL-medaljetager i roning, Eskild Ebbesen (Hareskovens Triathlon Klub) til 3. pladsen,  og året før til 2. pladsen så mon ikke Eskild er klar til revanche i år?! Finn Kaczmarek (OTK) kan også blive en bejler til sejren. Han har tidligere i år vundet Xterra Duatlon i Vejle.

Hos kvinderne stiller Carol Rasmussen (Karlslunde Tri) til start, også som forsvarende dansk mester fra 2015 og 2016. Hun har i år vundet Xterra Duathlon i Gribskov.

Det er favoritterne som det ser ud nu, men der kan jo stadigvæk komme flere til! Du kan nemlig fortsat tilmelde dig til stævnet, som også har en motionsstart. Gør det her.

Starten går kl. 11.00 søndag d. 19. marts.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.