DM Cross Duatlon – årets første Danske Mesterskab

mar 10, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM Cross Duatlon afholdes søndag d. 19. marts med stævnecentrum ved Langesø Slot. Her ses den danske mester fra 2016, Claus Rantzau fra OTK. (Foto: Lise Myltoft)

Årets første danske mesterskab er lige om hjørnet. Nærmere bestemt søndag d. 19. marts, hvor DM Cross Duatlon afholdes af Odense Triathlon Klub med Langesø Slot som stævnecentrum.

Deltagerne i DM Cross Duatlon skal igennem følgende distance: (3km crossløb, 10km MTB cykling – 3km crossløb – 10km MTB cykling – 3km crossløb). Ruterne er lagt i skovene omkring Langesø Slot, med sikkerhed for oplevelser ud over det sædvanlige. Skiftezonen er placeret på slotspladsen, så der er sat en smuk scene for stævnets afvikling!

Sidste år var et rigtigt mudderrace, som billedet af Claus Rantzau tydeligt bevidner. Om det bliver en lige så beskidt omgang i år afgør vejrguderne, men vejrudsigten for den næste uges tid lover ikke så meget nedbør. Faktisk er der en del sol på vejrudsigten, så det kunne tyde på helt andre forhold i 2017 end der var i 2016!

Favoritterne
Claus Rantzau (OTK) stiller til start som forsvarende dansk mester 2015 og 2016. Sidste år  henviste han den 5-dobbelte OL-medaljetager i roning, Eskild Ebbesen (Hareskovens Triathlon Klub) til 3. pladsen,  og året før til 2. pladsen så mon ikke Eskild er klar til revanche i år?! Finn Kaczmarek (OTK) kan også blive en bejler til sejren. Han har tidligere i år vundet Xterra Duatlon i Vejle.

Hos kvinderne stiller Carol Rasmussen (Karlslunde Tri) til start, også som forsvarende dansk mester fra 2015 og 2016. Hun har i år vundet Xterra Duathlon i Gribskov.

Det er favoritterne som det ser ud nu, men der kan jo stadigvæk komme flere til! Du kan nemlig fortsat tilmelde dig til stævnet, som også har en motionsstart. Gør det her.

Starten går kl. 11.00 søndag d. 19. marts.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.