Triatlon Danmark søger ny hovedsponsor fra 1. januar 2018

mar 8, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Bliv hovedsponsor for Dansk Triatlon Forbund. Foto: Lea Hoffmann

Har din virksomhed det der skal til for at blive hovedsponsor for Dansk Triatlon Forbund?
Perioden er 2018-2020, hvor der samtidig er mulighed for at være navnesponsor for hele 5 VM konkurrencer afholdt på dansk grund!

Med en forventning om et stort antal tilskuere fra både ind- og udland er det en eksponeringsmulighed man normalt skal lede længe efter.

2018  er året hvor Dansk Triatlon Forbund er vært for hele  5 Verdensmesterskaber i forbindelse med FYN ITU World Multisports Championships Festival www.triatlonfestival.dk.
Her er der mulighed for den nye hovedsponsor også at blive stævne sponsor.

Sidder du i en virksomhed, eller er der en i dit netværk der har en som du tror kan se sig selv som sponsor for den hurtigst voksende sportsgren – der rummer alt fra Børne Tri, til en af verdens hårdeste konkurrencer og alt derimellem?
Så tag den indledende kontakt til forbundets direktør Morten Fenger på:

Morten.Fenger@triatlon.dk
Mobil: 21 900 600

Sponsoratet løber i 3 år og er i 2018 inkl. navnesponsorat for Fyn ITU Multisport World Championships Festival.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….