Triatlon Danmark søger ny hovedsponsor fra 1. januar 2018

mar 8, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Bliv hovedsponsor for Dansk Triatlon Forbund. Foto: Lea Hoffmann

Har din virksomhed det der skal til for at blive hovedsponsor for Dansk Triatlon Forbund?
Perioden er 2018-2020, hvor der samtidig er mulighed for at være navnesponsor for hele 5 VM konkurrencer afholdt på dansk grund!

Med en forventning om et stort antal tilskuere fra både ind- og udland er det en eksponeringsmulighed man normalt skal lede længe efter.

2018  er året hvor Dansk Triatlon Forbund er vært for hele  5 Verdensmesterskaber i forbindelse med FYN ITU World Multisports Championships Festival www.triatlonfestival.dk.
Her er der mulighed for den nye hovedsponsor også at blive stævne sponsor.

Sidder du i en virksomhed, eller er der en i dit netværk der har en som du tror kan se sig selv som sponsor for den hurtigst voksende sportsgren – der rummer alt fra Børne Tri, til en af verdens hårdeste konkurrencer og alt derimellem?
Så tag den indledende kontakt til forbundets direktør Morten Fenger på:

Morten.Fenger@triatlon.dk
Mobil: 21 900 600

Sponsoratet løber i 3 år og er i 2018 inkl. navnesponsorat for Fyn ITU Multisport World Championships Festival.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.