Karrebæksminde Triatlon har i løbet af de sidste fire år udviklet sig til at være et af de største triatlonstævner i Danmark der trækker over 1000 deltagere til en stor triatlonfest. Et stævne der formår at rumme alle, helt fra den nystartede motionstriatlet, til den garvede Age-Group triatlet, til den toptunede elitetriatlet.

Direktør i Dansk Triatlon Forbund, Morten Fenger, ”Det er med stor glæde at vi i forbundet kan konstatere at det er lykkedes at lave en samarbejdsaftale med arrangørerne bag Karrebæksminde Triatlon. Et samarbejde der altid sætter sikkerheden i første række og derudover bygger på en fælles intention om at forstærke stævnets allerede stærke Motions DNA. Vi har ikke brug for endnu et Dansk Mesterskab.

Ved at indlemme Karrebæksminde Triathlon i Dansk Triatlon Forbunds stævneudbud får forbundet øget diversiteten i rækken af stævner. I forbundet glæder vi os meget til det kommende samarbejde og hvorledes vi kan styrke de sociale klubelementer både før, under og efter selve stævnet”.

Dansk Triatlon Forbund ønsker at støtte op om den triatlonfest som Karrebæksminde Triatlon de sidste år har formået at skabe på flotteste vis, og vi vil sammen se på hvordan vi kan gøre festen endnu større, ved fx at udbygge klubzonen samt lave andre nye tiltag der fremmer klubkulturen.

Racedirector for Karrebæksminde Triathlon Nicholas Sroczynski, “Vi er stolte af at have indgået et stærkt samarbejde med Dansk Triatlon Forbund, og glæder os over at vi sammen med forbundet kan løfte niveauet endnu engang med større fokus på sikkerhedsmæssige aspekter og fairness for alle atleter. Derudover glæder vi os over at Dansk Triathlon Forbund har udvist begejstring for Karrebæksminde Triatlon, og sammen med os vil nytænke hvordan vi kan udvikle triatlonsporten i Danmark”.

Med sportslig hilsen
Karrebæksminde Triatlon og Dansk Triatlon Forbund