Dansk Europamester klar til Powerman Østrig

aug 16, 2018

Søndag den 19. august stiller duatleten Søren Bystrup Jacobsen op til Powerman Østrig i byen Weyer. Bystrup, der ligger nr. 1 på ITU’s verdensrangliste skal blandt andre konkurrere mod franskmændene Gaël Le Bellec, der er dobbelt verdensmester og Anthony Le Duey og desuden australierne Matt Smith og Thomas Bruins.

Bystrup vandt europamestertitlen 2018 på hjemmebane i foråret og annoncerede kort tid efter, at dette bliver hans sidste sæson. Det betyder at, karrierens sidste konkurrence skal udkæmpes til langdistance VM i Schweiz den 2. september. Siden sejren til EM har Bystrup brugt sommeren på at opbygge formen og han melder nu klar til Powerman Østrig.

Bystrup siger ”Jeg vil bruge konkurrencen til at prøve min form af inden VM om to uger. Men Powerman Østrig har også en særlig betydning for mig, da det var den første Powerman jeg vandt, og jeg er meget glad for at få mulighed for at konkurrere her en sidste gang”.I 2013 skabte Bystrup sensation ved at besejre duatlons svar på Lance Armstrong den fire-dobbelte verdensmester, 6-dobbelte vinder af Powerman Østrig og indtil da nærmest uovervindelige belgier Joerie Vansteelant. Siden da har Bystrup sikkert arbejdet sig ind på de store resultater, der blandt andet har talt fem VM-bronze medaljer, en EM-sølv medalje og som altså indtil nu kulminerede med titlen som Europamester tidligere på sæsonen.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.