Dansk Europamester klar til Powerman Østrig

aug 16, 2018

Søndag den 19. august stiller duatleten Søren Bystrup Jacobsen op til Powerman Østrig i byen Weyer. Bystrup, der ligger nr. 1 på ITU’s verdensrangliste skal blandt andre konkurrere mod franskmændene Gaël Le Bellec, der er dobbelt verdensmester og Anthony Le Duey og desuden australierne Matt Smith og Thomas Bruins.

Bystrup vandt europamestertitlen 2018 på hjemmebane i foråret og annoncerede kort tid efter, at dette bliver hans sidste sæson. Det betyder at, karrierens sidste konkurrence skal udkæmpes til langdistance VM i Schweiz den 2. september. Siden sejren til EM har Bystrup brugt sommeren på at opbygge formen og han melder nu klar til Powerman Østrig.

Bystrup siger ”Jeg vil bruge konkurrencen til at prøve min form af inden VM om to uger. Men Powerman Østrig har også en særlig betydning for mig, da det var den første Powerman jeg vandt, og jeg er meget glad for at få mulighed for at konkurrere her en sidste gang”.I 2013 skabte Bystrup sensation ved at besejre duatlons svar på Lance Armstrong den fire-dobbelte verdensmester, 6-dobbelte vinder af Powerman Østrig og indtil da nærmest uovervindelige belgier Joerie Vansteelant. Siden da har Bystrup sikkert arbejdet sig ind på de store resultater, der blandt andet har talt fem VM-bronze medaljer, en EM-sølv medalje og som altså indtil nu kulminerede med titlen som Europamester tidligere på sæsonen.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …