Danmarks Smukkeste Triathlon er vært ved DM Middel for Elite og Age Group samt Aquabike i Silkeborg sidste søndag i august 2021

dec 18, 2020

Foto: Motionsbilleder.dk

Der er lagt op til en hot triatlon weekend ved det nyrenoverede Østre Søbad ved Almindsø, Horsensvej, Silkeborg, når Silkeborg Triathlon inviterer til DM Middel for Elite og AG’er og Aquabike søndag den 29. august.

Silkeborg Triathlon, et af Danmarks ældste stævner, er tildelt afviklingen af DM middeldistance (elite og age group) og DM Aquabike middeldistance. Udover DM-stævnerne afvikles stævnets klassiker for 35. gang på den kvarte distance.

Silkeborg Triathlon er klar til at afvikle endnu et klassestævne med fokus på sikkerhed, ruter i kuperet terræn og naturskønne omgivelser. Der bliver som noget nyt tale om rigtig triatlon strand start ved det nyrenoverede søbad, som vi sammen med Silkeborg Kommune glæder os til at vise frem for deltagerne i Danmarks Smukkeste Triathlon.

DM middeldistance 2021 afvikles i samarbejde med Triatlon Danmark, og der er lagt op til en helt forrygende weekend, når Elite- og Age Group atleter skal battle om at blive Danmarks bedste.

DM Middel 2021 er Triatlon Danmarks officielle DM på middeldistancen. Samtidigt med DM Middel afvikles klassikeren på den kvarte jernmand (950m svøm – 45km cykling – 10,5km løb). Om lørdagen vil der være mulighed for deltagelse på en kort sprintdistance (375m svøm – 17km cykling – 5 km løb) som er et motionsstævne for alle.

Tilmelding
Der er allerede tilmeldt 140 atleter (overført fra 2020), så vent ikke for længe med din tilmelding. Vi forventer et udsolgt stævne.

Læs mere om DM Middel og Danmarks Smukkeste Triathlon HER

 

Foto: Motionsbilleder.dk

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.