Danmarks bedste triatlonklub 2019 – stillingen efter de første 4 stævner

maj 27, 2019

Danmarks bedste triatlonklub 2019 er den klub der har scoret flest point når DM TRI seriens 12. og sidste stævne er afviklet i Fredeicia 7. september. Efter de første 4 stævner er det Århus 1900 Triathlon der har lagt sig i spidsen med 3689 point stærkt forfulgt af Ganløse Tri-Center med 3228 point og /tri club denmark med 3152 point.

Med 8 resterende afdelinger tilbage, som alle tæller med i Danmarks bedste triatlonklub 2019, så kan der naturligvis ske rigtig meget med stillingen i de kommende måneder. Og mange klubber har fortsat muligheden for at løfte den store pokal ved finalestævnet i Fredericia 7. september.
Store klubber som Odense Triathlon Klub, Aalborg Triathlon Klub og Silkeborg Motion/Tri-Klub ligger lige nu uden for top-10, men mon ikke de nok skal røre på sig i de kommende afdelinger?

Ret imponerende er det, at 64 af Triatlon Danmarks medlemsklubber allerede har deltager i DM TRI serien indtil videre! Hvad skal det ikke blive til med 8 afdelinger tilbage?!

TOP-5
1.Aarhus 1900 Triathlon         3689
2.Ganløse Tri-Center               3228
3./tri club denmark                  3152
4.KTK86                                     2866
5.Herlev Tri & Motion             2202

*Der vil blive lavet små justeringer i stillingen da vi er opmærksom på enkelte fejl.

Præmier

Til Danmarks bedste Triatlonklub vil der være en kæmpe vandrepokal, som kan pynte hjemme i klubhuset for et helt år!
Der vil være sikkerhedspræmier til en samlet værdi af 20.000kr til de 3 bedst placerede klubber i den samlede stilling. Der er altså en masse gode præmier at kæmpe for!

Husk i øvrigt at det er muligt at tjene 200 kr. til klubben. Hvis du ønsker at modtage et tilbud fra Tryg kan du støtte klubkassen. Denne mulighed gælder frem til 1. juni – derefter falder bidraget det til 100 kr.
Læs mere om hvordan du gør under vores medlemsfordele

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …