Danmarks bedste triatlonklub 2019 – Århus 1900 Triathlon stikker af!

jun 21, 2019

Stillingen I Danmarks bedste triatlonklub 2019 er opdateret efter 6 af 12 pointgivende konkurrencer. Meget kan fortsat ske, men vi begynder at have et fingerpeg om hvor den store pokal skal placeres efter finalestævnet i Fredericia 7. september.

Århus 1900 Triathlon har hentet mange point i hver af de 6 konkurrencer, men især i 5. afdeling Spar Kron Randers og 6. afdeling DM middeldistance i Herning har Århus 1900 Triathlon lagt afstand til de næste klubber i stillingen.

Som det kan ses i top-5 stillingen herunder er det meget tæt mellem placeringer efter Århus 1900 Triathlon. Faktisk er det tæt helt ned til 8. – 9. pladsen med Randers Freja Triathlon 3724p og KTK86 med 3576p.
Dermed er der lagt op til en spændende afslutning på den store klubkonkurrence.

Den 7. konkurrence – Kalkgravstriatlon er kørt, men vi mangler at få resultaterne ført fra et tidtagningsprogram til et andet. Så snart pointene er klar vil de være at finde på siden.

De resterende 5 konkurrencer er:
#8 Stevns Jernmand AG 30. juni
#9 Silkeborg Triathlon AG 25. august
#10 Kalvebod Triathlon Aspiranter 25. august
#11 Alssundmand AG 1. september
#12 DM TRI serien finalen Fredericia AG, Aspiranter og Elite 7. september

Top-5 efter 6 afdelinger
1. Århus 1900 Triathlon 9781p
2. Fredericia Triathlon Team 5598p
3. Karlslunde Tri 4594p
4. Odense Triathlon Klub 4331p
5. Ganløse Tri-Center 4248p

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.