#Cleansport kampagne

jun 13, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Michelle Vesterby modtager depechen for #cleansport kampagnen af Dansk Triatlon Forbunds Direktør Morten Fenger i forbindelse med EM på middeldisntancen i Herning. (Foto: DTriF)

Dansk Triatlon Forbund og Anti-Doping Danmark søsætter i fællesskab kampagnen #cleansport.
Kampagnen skal være med til at sætte ren sport og rene triatleter på dagsordenen.

Næsten alle har hørt om doping og andre former for snyd i sporten. Det er muligt at gøre noget aktivt i forhold til at bekæmpe snyd i sporten. Det er forebyggelse. Vi ønsker at sætte fokus på alle dem der dyrker triatlon på et fair grundlag. Vi ønsker at sætte fokus på alle dem, der ønsker at præstere så godt som muligt uden brug af doping. Vi ønsker #cleansport.

Vores ambassadører for kampagnen #cleansport er med til at inspirere alle der dyrker triatlon til gode og sunde vaner, uden brug af doping. De er med til at sætte fokus på at skabe et fair grundlag for træning og konkurrence. Deltag i kampagnen. Send budskabet videre #cleansport.

Vores første ambassadører får hver en depeche (et hult rør, der i dag benyttes til stafetløb. I gamle dage blev depechen brugt til at overbringe vigtige beskeder). På depechen er påtrykt #cleansport og Anti Doping Danmarks logo. Depechen indeholder en underskrift rulle hvor ambassadøren med sin underskrift bekræfter at han kæmper for #cleansport. For ren triatlon. For ærlige resultater. For respekten for triatleter.

Ambassadørerne giver depechen videre og sådan kommer de ud til en masse triatleter, der hver især markerer at de står for #cleansport

Vores første ambassadører i det der forhåbentlig bliver et rigtigt stort ambassadørkorps for #cleansport kampagnen består af elitetriatleterne Andreas Schilling og Michelle Vesterby, Age-Group triatleterne Steffen Lüders og Marie Brandt Schultz samt Odense Triathlon Klub.
I vil i se opslag på de sociale medier fra de første ambassadører og du kan selvfølgelig også selv deltage i kampagnen ved at bruge hashtagget #cleansport

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….