Claus Rantzau og Carol Rasmussen vinder DM Cross Duatlon

mar 20, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) vandt DM Cross Duatlon for 3. år i træk. Det samme gjorde Carol Rasmussen (Karlunde Tri). Foto: Lise Myltoft.

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) og Carol Rasmussen (Karlslunde Tri) genvandt søndag DM Cross Duatlon i Langesøskoven! Dermed lavede de begge to et vaskeægte hattrick da de nu har vundet DM Cross Duatlon titlen i 2015, 2016 og 2017!

Odense Triathlon Klub var igen i år vært for stævnet, og som sidste år var der ikke meget forår over det, da små 100 deltagere kæmpede sig igennem mudder, regn og kulde på de udfordrende ruter i Langesøskoven. Distancen var 3-10-3-10-3, og der var spænding til det sidste, da OL-legenden Eskild Ebbesen (Hareskovens Triathlon Klub) startede de sidste 3km først med et forspring på 45sek. Men Claus Rantzau fik både hentet og udbygget føringen og løb i mål som en sikker dansk mester i Cross Duatlon 2017. Eskild Ebbesen vandt sølv og Anders Nyberg (Ninjas) vandt bronze.

Carol Rasmussen var hos kvinderne suveræn, og satte det hele på plads på MTB-segmenterne og henviste Ann-Kathrin Scholtyssek (STK 90) til sølv og Tina Mechlenborg (Fredericia Triathlon Team) til bronze.

Se resultater her

Tak for et godt stævne!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …