Claus Rantzau og Carol Rasmussen vinder DM Cross Duatlon

mar 20, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) vandt DM Cross Duatlon for 3. år i træk. Det samme gjorde Carol Rasmussen (Karlunde Tri). Foto: Lise Myltoft.

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) og Carol Rasmussen (Karlslunde Tri) genvandt søndag DM Cross Duatlon i Langesøskoven! Dermed lavede de begge to et vaskeægte hattrick da de nu har vundet DM Cross Duatlon titlen i 2015, 2016 og 2017!

Odense Triathlon Klub var igen i år vært for stævnet, og som sidste år var der ikke meget forår over det, da små 100 deltagere kæmpede sig igennem mudder, regn og kulde på de udfordrende ruter i Langesøskoven. Distancen var 3-10-3-10-3, og der var spænding til det sidste, da OL-legenden Eskild Ebbesen (Hareskovens Triathlon Klub) startede de sidste 3km først med et forspring på 45sek. Men Claus Rantzau fik både hentet og udbygget føringen og løb i mål som en sikker dansk mester i Cross Duatlon 2017. Eskild Ebbesen vandt sølv og Anders Nyberg (Ninjas) vandt bronze.

Carol Rasmussen var hos kvinderne suveræn, og satte det hele på plads på MTB-segmenterne og henviste Ann-Kathrin Scholtyssek (STK 90) til sølv og Tina Mechlenborg (Fredericia Triathlon Team) til bronze.

Se resultater her

Tak for et godt stævne!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.