Børne- og Ungdomstræner seminar med 26 veloplagte deltagere

nov 1, 2019

I sidste weekend afholdt Triatlon Danmark det årlige Børne- og Ungdomstræner seminar. Denne gang var vi samlet i Odense Triathlon Klubs klublokale.

Dagen startede ud med et rigtigt spændende oplæg om Skole OL. Torben Dan Pedersen var forbi og fortalte bl.a. om Skole OL’s historie og den stadig større og større succes som Skole OL har år for år.
I 2020 er Triatlon med på Skole OL programmet når arrangementerne starter i foråret. Torben fortalte sammen med udvekslingskonsulent i Triatlon Danmark, Louise Rohr, om hvordan man som triatlonklub kan være med i dette spændende tiltag.

Derefter var Louise Kamuk Storm – PhD i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet, oplægsholder i en workshop om træneren som nøgleperson.
Det kom der en masse spændende diskussioner og refleksioner ud af! Det var en fornøjelse at opleve hvor engagerede og vidende de 26 deltagere var.

Som det sidste punkt på dagsordenen blev 2019-sæsonen evalueret med konstruktiv kritik af DM TRI serien med mere. Og samtidig var der snak om den kommende 2020-sæson.

Fra Triatlon Danmark skal der lyde en stort tak til de engagerede oplægsholdere samt deltagere. Vi synes det var en rigtig god dag!

Til interesserede læsere derude, der gerne vil høre nærmere om Skole OL 2020. Så skal i være meget velkomne til at sende en mail til Louise Rohr louise.rohr@triatlon.dk

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.