Beretning fra Jels Triatlon

jun 24, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Dommergruppen til Jels Triatlon 2021

 

Det er oftest atleternes bedrifter vi beretter om fra diverse stævner og events, men der er én gruppe af personer, som vi sjældent hører om og derfor ikke altid får nævnt og takket for det store stykke arbejde, de gør for at sikre, at alt er i orden til stævnerne, og det er alle de mange frivillige, dommerne og de Teknisk Delegerede som altid stiller op – selv når vejrguderne ikke ligefrem er med dem.

I Triatlon Danmark er vi utrolig heldige og taknemmelige for det arbejde I gør – uden jer ingen stævner!

Her får I en beretning fra John Hansen, Teknisk Delegeret ved stævnet i Jels om de overvejelser og udfordringer de stod med lige op til stævnestart.

Foto: Dommergruppen til Jels Triatlon 2021

 

Jels Triatlon blev søndag den 20. juni afviklet med hele paletten af vejrtyper

Af John Hansen, Teknisk Delegeret

 

Umiddelbart stod vi i et vejr, som en time før svømmestart var med massiv regn, bulder og brag.

Regnen væltede ned og udsigten til et længere tordenvejr og regnskyl var overhængende.

Atleter, frivillige og dommerstaben var alle usikre på om vi kunne gennemføre eller helt måtte aflyse.

Og hvis vi kunne gennemføre, så var overvejelsen, om stævnet skulle starte med den ordinære svømning, eller vi med kort frist skulle ændre stævnet til en duatlon.

Beslutningen var ikke nem og blev først tage så sent som 15 min. før første start på ½ jernmand, hvor stævnelederen, overdommeren og Teknisk Delegeret mødtes for at tage den endelig beslutning.

Der blev skuet opad og nøje gransket i flere forskellige vejr-apps, og ud fra de forudsætninger vi havde til rådighed, blev beslutningen at igangsætte stævnet.

Alle, både deltagere, frivillige og dommerne, fik de sidste ting på plads, og stævnet blev sat i gang med under 2min. forsinkelse.

Herfra, kunne man næsten fristes til at sige, blev resten afviklet på rutinen. Stævnet blev gennemført under hensyntagen til gældende restriktioner og regnen drev udenom. Ja selv solen kiggede frem og fik sveden til at drive fra de igangværende deltagere.

Der rettes en stor tak til stævneledelsen, de frivillige og ikke mindst atleterne som kom og fyrede en triatlonfest af.

 

SE ANDRE NYHEDER

Dommeruddannelse 2021

Dommeruddannelse 2021

Har du lyst til at være dommer til triatlonstævner? Så tilmeld dig Triatlon Danmarks dommeruddannelse den 8. august 2021. Læs mere ….

Verdens bedste søndagskontor

Verdens bedste søndagskontor

Jeg kalder pladsen bagpå for ”verdens bedste søndagskontor”, for man sidder fantastisk, har et suverænt overblik over atleterne, sådan beskriver Henrik Hansen det at sidde bag på motorcyklen som dommer til stævner i ind-og udland. Læs mere …