Bent Andersen er kvalificeret til Ironman Hawaii for 17. gang og har vundet 6 titler på vulkanøen!

okt 9, 2019

Bent Andersen (Ninjas.dk) er 55 år. I år stiller han til start på Hawaii for 17. gang. Ganske imponerende!

Bents første start var tilbage i 1995 – et race som Bent ikke gennemførte pga. sygdom. Men Bent er senere kommet tilbage til Vulkanøen med stor succes – mange mange gange! Hele 6 Age-Group verdensmesterskaber er det blevet til i løbet af de sidste 24 år. Og derudover er det også blevet til en sølv- og bronzemedalje.
Jeg har ikke kunnet finde noget statistik på flest antal Age-Group starter ved Ironman Hawaii og ej heller statistik for flest antal verdensmesterskaber. Men Bent må ligge rigtig langt fremme på begge lister!

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

 

I år stiller Bent til start i Age-Group 55-59. Det vil sige at han er yngste årgang i sin Age-Group og det plejer statistisk set at være de yngste i de enkelt Age-Group’er der har bedst chancer for at løbe med sejren. Så hvem ved, måske skal vi skrive om Bents 7. verdensmesterskab efter lørdagens race? Han meldes ihvertfald i god form og skadesfri!

Sådan følger du racet på lørdag

18.25 (DK-tid) – Herrer PRO starter
18.30 (DK-tid) – Kvinder PRO starter
18.55-19.25 (DK-tid) – Age-Group starter I grupper

Følg racet via livestreaming på Facebook Ironman Now. Showet starter så man kan følge forberedelserne inden start. Følg med her

App’en “Ironman tracker” kan med fordel også bruges til at følge triatleterne under racet ved at bruge BIB-numrene som kan ses herunder.

Tri-Oraklet er på plads på Hawaii med en masse podcast og videoer. Der ligger allerede en masse tilgængeligt. Både interviews af legender, nutidens megastjerner, de danske PRO-stjerner og de danske Age-Group’ere. Følg med her

Hvis man ønsker at høre hvordan PRO’ernes optakt har været til det store race og deres taktak på raceday mm. Så kan det anbefales at lytte til interviews med Bob Babbitt, “Breakfast with Bob”. De fleste PRO’er er forbi studiet i ugens løb. De første interviews ligger allerede her

Held og lykke til Bent og resten af de seje danskere på Hawaii!

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Bent Andersen er klar til sin start nr. 17 på Hawaii.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.