Begejstringen fortsætter

okt 9, 2018

I weekenden blev der for anden gang afholdt ERFA møde, med deltagelse fra forskellige repræsentative klubber og eventudbydere. Forventningen til mødet var stort, da det første møde var en stor succes fyldt med begejstring, for at danne et fælles fodslag og der kom endda også et konkret samarbejde ud af det første møde.

Begejstringen fortsatte på det andet møde, trods at der desværre var nogle af deltagerne fra det første møde som ikke kunne deltage og tre nye klubber var kommet til, men de gode takter fra første møde blev videreført og grebet.
Hvor der på det første møde blev dannet grobund for at samarbejde og byde ind der, hvor vi hver især har kompetencer. Var det nu tid til, at alle deltagere gav deres bud på hvor de tror at triatlon er ”på vej hen” og hvad der kan gøres, for at vi alle stadig er en del af udviklingen og være en central del af fremtidens triatlon.

Der blev også talt om hvordan vi kan åbne tilgangen til triatlon, så vi kan få endnu flere med i triatlon festen. Her kom de forskellige deltagere med rigtig mange bud på hvad de gør nu og hvilke tiltag de tænker at starte.

Hvilke interessenter er der i triatlon? – Der blev givet et bud på hvordan triatlon ”Økosystemet ser ud” og hvilke roller de forskellige parter har i systemet. Ud fra dette vil vi på næste møde arbejde videre med, hvilke styrker de forskellige parter har og hvordan vi kan udnytte det i samarbejdet.
Derudover skal der også ses på hvilke konkrete tiltag der kan startes op og samarbejdes om.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

 

Vi ser frem til næste møde og glæder os til at se alle igen.

Vil din klub være en del af gruppen eller vil I høre mere om gruppen så kontakt Morten Fenger.

Morten Fenger
morten.fenger@triatlon.dk
mobil: 21900600

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.