Andreas Schilling klar til sæsonens anden WTS-afdeling på Bermuda

apr 27, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

World Triathlon Series anden afdeling afholdes på Bermuda, som blandt andet byder på en hård cykelrute. Distancen er olympisk, 1500-40-10.

Schilling fik en udmærket WTS sæsondebut i Abu Dhabi i starten af marts måned, hvor det blev til en 14. plads på sprintdistancen. Denne gang er der dobbelt op på distancen på Bermuda, og det kan måske vise sig at være en fordel for Schilling, da især cykeldelen ligger op til angreb med en hård rute.
Sidste år var Schilling i udbrud med de tre nordmænd Iden, Blummenfelt og Stornes, som i øvrigt sensationelt endte med at rydde podiet.
Det vil ikke være utænkeligt med et udbrud igen i år, men der er nu nok flere nationer der vil være ekstra opmærksomme denne gang, og ikke sådan uden videre lade et stærkt udbrud køre for langt væk. Hvis der altså kan holdes snor i dem?!

Lotte Miller, der har sin daglige træning på Tri Team SDU er også til start.

Begge race kan følges live på triathlonlive.tv

Starttid herrer: 18.00 DK-tid
Starttid kvinder: 21.00 DK-tid

Startliste herrer her
Startliste kvinder her

WTS ranking her

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …