Andreas Schilling klar til sæsonens anden WTS-afdeling på Bermuda

apr 27, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

World Triathlon Series anden afdeling afholdes på Bermuda, som blandt andet byder på en hård cykelrute. Distancen er olympisk, 1500-40-10.

Schilling fik en udmærket WTS sæsondebut i Abu Dhabi i starten af marts måned, hvor det blev til en 14. plads på sprintdistancen. Denne gang er der dobbelt op på distancen på Bermuda, og det kan måske vise sig at være en fordel for Schilling, da især cykeldelen ligger op til angreb med en hård rute.
Sidste år var Schilling i udbrud med de tre nordmænd Iden, Blummenfelt og Stornes, som i øvrigt sensationelt endte med at rydde podiet.
Det vil ikke være utænkeligt med et udbrud igen i år, men der er nu nok flere nationer der vil være ekstra opmærksomme denne gang, og ikke sådan uden videre lade et stærkt udbrud køre for langt væk. Hvis der altså kan holdes snor i dem?!

Lotte Miller, der har sin daglige træning på Tri Team SDU er også til start.

Begge race kan følges live på triathlonlive.tv

Starttid herrer: 18.00 DK-tid
Starttid kvinder: 21.00 DK-tid

Startliste herrer her
Startliste kvinder her

WTS ranking her

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.