Alberte Kjær Pedersen dansk mester på 3000m i meget flot tid

feb 22, 2021

Alberte Kjær vandt lørdag d. 20 februar i overbevisende stil det danske mesterskab på 3000m indendørs i Odense i den meget flotte tid 9.07.28.

Alberte, der i atletiksammenhæng stiller op for AGF, og i triatlonsammenhæng stiller op for Fredericia Triathlon Team og træner med Aarhus 1900 Elite Triathlon, viste, at hun bare fortsætter med at hæve niveauet!

I efteråret var hun for alvor tilbage med et par flotte resultater i World Cuppen og med det flotte resultat klarede Alberte kvalifikationskravet til indendørs EM i atletik om et par uger. Indendørs EM afholdes i Torun i Polen.

Se Alberte løbe sidste omgang fra løbebanen i Odense.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.