Alberte Kjær Pedersen dansk mester på 3000m i meget flot tid

feb 22, 2021

Alberte Kjær vandt lørdag d. 20 februar i overbevisende stil det danske mesterskab på 3000m indendørs i Odense i den meget flotte tid 9.07.28.

Alberte, der i atletiksammenhæng stiller op for AGF, og i triatlonsammenhæng stiller op for Fredericia Triathlon Team og træner med Aarhus 1900 Elite Triathlon, viste, at hun bare fortsætter med at hæve niveauet!

I efteråret var hun for alvor tilbage med et par flotte resultater i World Cuppen og med det flotte resultat klarede Alberte kvalifikationskravet til indendørs EM i atletik om et par uger. Indendørs EM afholdes i Torun i Polen.

Se Alberte løbe sidste omgang fra løbebanen i Odense.

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …