Age Group Landsholdet 2022

jan 13, 2022

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

232 danske Age Group triatleter har i 2021 klaret kvalifikationskravet til Age Group landsholdet

2021-sæsonen er overstået og det blev året hvor de danske Age Group triatleter endelig igen kunne komme ud og vise sig frem i verden.

Således er der i løbet af 2021 232 atleter der har klaret kvalifikationskravet til det danske Age Group Landshold 2022 – der har været stor aktivitet flere steder i verden og de danske triatleter har vist sig frem i alt fra langdistancetriatlon i Almere til Cross Duatlon og Triatlon i Dolomitterne.

De danske atleter har hentet imponerende 14 mesterskaber eller 1. pladser og alt i alt 35 podieplaceringer er det blevet til – meget imponerende.

Du kan se det danske Age Group Landshold 2022 HER

Den mest aktive triatlet igennem året har været Birger Frederiksen (Aarhus 1900 Triathlon) der har klaret kvalifikationskravet hele 5 gange, herunder en 1. plads til 70.3 Helsingør og en 2. plads til VM Aquabike i Almere. Birger er skarpt forfulgt af Anne-Mette Meinert Mortensen (OTK), Karsten Arnfeldt Olsen (Fredericia Triathlon Team og Jens Kjærgaard (Hareskovens Triathlon Klub), der alle har klaret kvalifikationskravet 4 gange – alle med flotte internationale og nationale resultater.

På klubniveau er det KTK86 og Hareskovens Triathlon Klub der fører an, begge med 18 kvalificerede atleter, herefter følger Odense Triathlon Klub og /tri club denmark, begge har 16 kvalificerede atleter. Aarhus 1900 runder Top 5 af med 14 atleter der har klaret kvalifikationskravet.

Du kan se alle de dygtige atleter der har kvalificeret sig på ovenstående link og har du mod på at skulle køre internationalt i 2022 så læs mere om Age Group Landsholdet HER hvor du også finder den internationale stævnekalender for 2022.

Stort tillykke til alle de kvalificerede atleter – vi håber at se rigtig mange af Jer i de rød-hvide farver i 2022