Age Group Landsholdet 2020

dec 18, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Danske medaljetagere til VM i Cross Triatlon. Foto: Triatlon Danmark

312 danske Age Group triatleter har i 2019 klaret kvalifikationskravet til Age Group landsholdet

Sæsonen 2019 er ved at være historie og det betyder at vi nok en gang er klar med det danske Age Group Landshold for den kommende sæson.

Igen i 2019 har de danske Age Group atleter markeret sig flot i det internationale triatlonlandskab – således har der været danskere i aktion over det meste af verden og i mange forskellige discipliner – Alt fra vintertriatlon i Norditalien til brostens-duatlon i Viborg har været på plakaten.

Danmark har i 2019 sæsonen hentet mere end 30 førstepladser igennem året til de kvalificerende internationale stævner og imponerende 27 atleter har kvalificeret sig på A-krav til Age Group Landsholdet 2020.

De mest aktive triatleter igennem året har været Peter Holbech Andersen (Odder Triathlon Klub) der har klaret kvalifikationskravet hele 6 gange, mens det for kvindernes vedkommende er Charlotte Berner (Aarhus 1900) og Else Grønkjær-Bloch (Esbjerg Tri og Multisport) der har klaret kvalifikationskrav 5 gange hver –alle tre har været særdeles aktive både nationalt og internationalt.

På klubniveau er det for andet år i træk Odense Triatlonklub, der har flest atleter kvalificeret. Odense Triatlonklub har hele 27 atleter med på listen for 2020, herefter kommer Aarhus 1900 Triathlon med 24 atleter skarpt forfulgt af Silkeborg Motion og Tri med 23 kvalificerede atleter.
Tri Club Denmark har 19 kvalificerede atleter, hvorefter Fredericia Triathlon Team runder top-5 af med 14 kvalificerede atleter.

Du kan se alle de dygtige atleter der har kvalificeret sig HER og læse mere om Age Group landsholdet og se den internationale stævnekalender HER

Stort tillykke til alle de kvalificerede atleter – vi håber at se rigtig mange af Jer i de rød hvide farver i 2020

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.