Aflysninger af 2020 udgaverne af DM TRI serien, Danmarks bedste triatlonklub samt DM mix relay

jul 28, 2020

Triatlon Danmark har vurderet, at det ikke længere er muligt at gennemføre DM Mix Relay og DM TRI serien i 2020-sæsonen.
Dermed bortfalder også grundlaget for klubkonkurrencen Danmarks bedste triatlonklub, hvilket vi beklager.

Aflysninger og udsatte stævner pga. COVID-19 har desværre været en del af virkeligheden i de sidste par måneder.
Disse aflysninger har selvfølgelig også ramt en lang række af de stævner der var planlagt som en del af DM TRI serien 2020 samt klubkonkurrencen Danmarks Bedste Triatlonklub 2020.
Med få planlagte stævner tilbage samt en fortsat uvished om hvordan afholdelsen af disse stævner bliver, så må vi desværre opgive DM TRI serien 2020 samt Danmarks Bedste Triatlonklub 2020.

Et af de stævner der på nuværende tidspunkt forventes at blive afviklet er stævnet i Ringe lørdag d. 29. august.
Et stævne med mange events!

På nuværende tidspunkt forventes det af følgende events kan afholdes i Ringe:

– Aspiranter Børn 12-13 og Børn 10-11
– DM Aspiranter – Ungdom 16-17 og Ungdom 14-15
– DM Aquatlon (Age-Group)
– DM kortdistancetriatlon (Junior og Elite)
– Ringe Triathlon (motion)

Hvordan formatet af konkurrencerne i Ringe bliver er endnu ikke helt på plads pga. COVID-19 retningslinjerne, som skal overholdes. Så snart vi med sikkerhed ved hvordan formaterne bliver, så bliver det hurtigst muligt meldt ud.
Bemærk, at for Ungdom 16-17 og Ungdom 14-15 bliver stævnet i Ringe det eneste DM-stævne i sæsonen, så det vil sige at resultatet på dagen også afgør det danske mesterskab 2020.
For grupperne Børn 12-13 og Børn 10-11 afholdes der ikke dansk mesterskab.

Vi er hele tiden i særdeles tæt dialog med de stævner der fortsat er på kalenderen i 2020 og vi vil gøre vores bedste for at holde jer opdaterede med nyeste information om stævnerne!
Følg med i stævnekalenderen på triatlon.dk her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.