Aflysninger af 2020 udgaverne af DM TRI serien, Danmarks bedste triatlonklub samt DM mix relay

jul 28, 2020

Triatlon Danmark har vurderet, at det ikke længere er muligt at gennemføre DM Mix Relay og DM TRI serien i 2020-sæsonen.
Dermed bortfalder også grundlaget for klubkonkurrencen Danmarks bedste triatlonklub, hvilket vi beklager.

Aflysninger og udsatte stævner pga. COVID-19 har desværre været en del af virkeligheden i de sidste par måneder.
Disse aflysninger har selvfølgelig også ramt en lang række af de stævner der var planlagt som en del af DM TRI serien 2020 samt klubkonkurrencen Danmarks Bedste Triatlonklub 2020.
Med få planlagte stævner tilbage samt en fortsat uvished om hvordan afholdelsen af disse stævner bliver, så må vi desværre opgive DM TRI serien 2020 samt Danmarks Bedste Triatlonklub 2020.

Et af de stævner der på nuværende tidspunkt forventes at blive afviklet er stævnet i Ringe lørdag d. 29. august.
Et stævne med mange events!

På nuværende tidspunkt forventes det af følgende events kan afholdes i Ringe:

– Aspiranter Børn 12-13 og Børn 10-11
– DM Aspiranter – Ungdom 16-17 og Ungdom 14-15
– DM Aquatlon (Age-Group)
– DM kortdistancetriatlon (Junior og Elite)
– Ringe Triathlon (motion)

Hvordan formatet af konkurrencerne i Ringe bliver er endnu ikke helt på plads pga. COVID-19 retningslinjerne, som skal overholdes. Så snart vi med sikkerhed ved hvordan formaterne bliver, så bliver det hurtigst muligt meldt ud.
Bemærk, at for Ungdom 16-17 og Ungdom 14-15 bliver stævnet i Ringe det eneste DM-stævne i sæsonen, så det vil sige at resultatet på dagen også afgør det danske mesterskab 2020.
For grupperne Børn 12-13 og Børn 10-11 afholdes der ikke dansk mesterskab.

Vi er hele tiden i særdeles tæt dialog med de stævner der fortsat er på kalenderen i 2020 og vi vil gøre vores bedste for at holde jer opdaterede med nyeste information om stævnerne!
Følg med i stævnekalenderen på triatlon.dk her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.