Aarhus 1900 Triathlon en del af DTriF’s elitesetup

jan 23, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Tommel op for Aarhus 1900 Triathlons flotte præstationer i de sidste par sæsonen, som nu honoreres med at Aarhus 1900 Triathlon er en officel del af DTriF’s elitesetup. Foto: Aarhus 1900 Triathlon

Fra efteråret 2017 er Aarhus 1900 Triathlons eliteafdeling blevet en officel del af Dansk Triatlon Forbunds elitesetup.

I de seneste sæsoner har Aarhus 1900 Triathlons eliteafdeling leveret mange flotte og bemærkelsesværdige resultater på kort- og langdistancetriatlon.
Resultaterne er kommet ud af et stærk elitemiljø og det ser ud til at Aarhus 1900 Triathlons store ungdomsafdeling, 1900 Tri Alligators, er klar til at understøtte eliteafdeling i årene fremover.
Denne flotte udvikling er en gevinst for elitetriatlon i Danmark og vil forhåbentlig medvirke til at vi i også i fremtiden vil fremstå som en stærk triatlonnation i international sammenhæng.

Sportschef i Dansk Triatlon Forbund Michael Krüger siger følgende om samarbejdet: ”Vi har været i løbende dialog med Århus 1900 omkring hvordan det nuværende setup kunne løftes og understøttes. Fra Dansk Triatlon Forbunds side er vi meget glade og tilfredse med det arbejde der er udført de sidste 2 sæsoner. På baggrund af dette vil Århus 1900 Triathlon fra dags dato officielt indgå som en del af DTRIF`s officielle elitesetup. Dette er også meddelt Team Danmark.

På sigt kan flere elitemiljøer blive en del af Dansk Triatlon Forbunds elitesetup såfremt det vurderes at det kan bidrage til at løfte dansk elitetriatlon som helhed.

Tillykke til Aarhus 1900 Triathlon.

Med sportslig hilsen

Dansk Triatlon Forbund

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.