Aarhus 1900 Triathlon en del af DTriF’s elitesetup

jan 23, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Tommel op for Aarhus 1900 Triathlons flotte præstationer i de sidste par sæsonen, som nu honoreres med at Aarhus 1900 Triathlon er en officel del af DTriF’s elitesetup. Foto: Aarhus 1900 Triathlon

Fra efteråret 2017 er Aarhus 1900 Triathlons eliteafdeling blevet en officel del af Dansk Triatlon Forbunds elitesetup.

I de seneste sæsoner har Aarhus 1900 Triathlons eliteafdeling leveret mange flotte og bemærkelsesværdige resultater på kort- og langdistancetriatlon.
Resultaterne er kommet ud af et stærk elitemiljø og det ser ud til at Aarhus 1900 Triathlons store ungdomsafdeling, 1900 Tri Alligators, er klar til at understøtte eliteafdeling i årene fremover.
Denne flotte udvikling er en gevinst for elitetriatlon i Danmark og vil forhåbentlig medvirke til at vi i også i fremtiden vil fremstå som en stærk triatlonnation i international sammenhæng.

Sportschef i Dansk Triatlon Forbund Michael Krüger siger følgende om samarbejdet: ”Vi har været i løbende dialog med Århus 1900 omkring hvordan det nuværende setup kunne løftes og understøttes. Fra Dansk Triatlon Forbunds side er vi meget glade og tilfredse med det arbejde der er udført de sidste 2 sæsoner. På baggrund af dette vil Århus 1900 Triathlon fra dags dato officielt indgå som en del af DTRIF`s officielle elitesetup. Dette er også meddelt Team Danmark.

På sigt kan flere elitemiljøer blive en del af Dansk Triatlon Forbunds elitesetup såfremt det vurderes at det kan bidrage til at løfte dansk elitetriatlon som helhed.

Tillykke til Aarhus 1900 Triathlon.

Med sportslig hilsen

Dansk Triatlon Forbund

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.