Årets Talent 2016 – Sif Bendix Madsen

mar 29, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Sif modtager prisen af politisk eliteansvarlig, Mogens Strange Hansen. (Foto: DTriF)

I lørdags blev Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling afholdt i Fredericia. Ved den lejlighed blev årets priser uddelt, og Årets Talent 2016 gik til Sif Bendix Madsen, der stiller op for TRI4 og til daglig bruger mange af hendes træningstimer i Gentofte Svømmeklub, samt i løbeklubben Sparta. 

Af Mogens Strange Hansen, Politisk Eliteansvarlig i Dansk Triatlon Forbund 

Ungdomslandholdstriatlet – inden at have gennemført en triatlon!

Min første tanke var at det kan man da ikke blive – men når man hedder Sif Bendix Madsen er der meget der ikke er, som det plejer at være.

Ved Sifs første optræden til Iagttagelsessamlingen i 2015  var det tydeligt for landstrænere og undertegnede at her var der tale om en helt speciel pige. På trods af beskeden fysisk størrelse var Sif I stand til at svømme hurtigt – klart under kravtiden til ungdomslandsholdet. På løbebanen var Sif til stor overraskelse lige så overbevisende under kravtiden. Når man så har en far der hedder Dion Bomstærk Madsen må cykelgenerne jo være på plads, de venter bare på at blive aktiveret.

Lige siden har Sif stort set kun givet den gas – I triatlonsammenhæng kulminerede det i 2016 med et ungdoms Europa Mesterskab for U17, podieplacering til sidste afdeling af DM TRI serien hos seniorerne og på årets sidste dag en Danmarks rekord på 10 km løb for U15-16 piger.

Med en sådan rekordliste kan der ikke være et gran tvivl om Sifs kvaliteter og vi glæder os til at følge hende fremover.

Tillykke med titlen: Årets Talent 2016.

På vegne af Danske Triatlon Forbund,
Mogens Strange Hansen, politisk eliteansvarlig.

 

 

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …