Årets priser 2021

dec 16, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Årets Idrætsleder 2019 – Ivan W. Pedersen, Tørring Tri

Igen i år skal vi have kåret Årets Age Group atlet og Årets Idrætsleder i dansk triatlon – husk at få indstillet jeres kandidater.

Traditionen tro skal der uddeles flere priser for sæsonen der er overstået. Det sker som altid på Triatlon Danmarks årlige generalforsamling, der i 2022 afholdes den 26. marts.

For at kunne hædre de rigtige kandidater har vi brug for jeres hjælp ude i klubberne.
Send en motiveret indstilling på en ½ side samt et godt billede af personen der indstilles. Se kriterier og indstillings-frister nedenfor.

Indstillinger sendes til post@triatlon.dk

Årets Idrætsleder 2021
Indstillingsfrist: 1. marts 2022
Kåring af ”Årets Idrætsleder” er en hyldest til alle de mange timer og de mange gode initiativer, som tages ude i det ganske land af de frivillige ledere. Små som store præstationer, der måske ikke altid trækker de store overskrifter, men som har lige så stor betydning for sporten som internationale toppræstationer. 

Kriteriet for at blive ”Årets idrætsleder” er kort og godt – en person som i særlig grad har bidraget til at fremme triatlonsporten og har ydet en ekstraordinær indsats dette år. 

Det er Triatlon Danmarks bestyrelse, som udpeger årets idrætsleder og dette gøres på baggrund af indstillinger fra medlemsklubberne. 

Årets Age Group Atlet 2021
Indstillingsfrist: 6. februar 2022

Årets Age group atlet er en hæder som medlemmerne i Triatlon Danmark giver til de atleter, der har lavet den/de mest bemærkelsesværdige og flotte præstationer i løbet af året – valgt af medlemmerne.

Kriterier for at blive indstillet til Årets Age group atlet:
– Atleter kan indstilles af medlemsklubber og  Triatlon Danmarks bestyrelse
– Atleter indstilles på baggrund af resultater ved DM-stævner
– Atleter indstilles på baggrund af resultater ved EM/VM
– Atleter indstilles på baggrund af resultater og/eller ekstraordinære præstationer ved nationale og internationale konkurrencer.
– Der skal følge en kort beskrivelse af hvad atleterne har opnået og begrundelse for indstilling.

Efter indstillingen af klubberne:
-Såfremt der er mere end 5 herrer og 5 kvinder, afgør bestyrelsen (politiske breddeansvarlige) og udviklingskonsulenterne hvem der skal indstilles.
-Afstemning vil foregå på forbundets hjemmeside og afgør, hvem der bliver kåret til årets age group atlet 2021 – valgt af medlemmerne via medlems-nr. og log in.
-Uddelingen sker sammen med de andre kåringer ved årets generalforsamling.

Læs mere om priserne HER