Årets priser 2018

dec 19, 2018

Vi skal finde årets Age Group atlet og Årets Idrætsleder 2018 – indstil jeres kandidater nu.

Traditionen tro skal der uddeles flere priser for sæsonen der er overstået. Det sker som altid på Dansk Triatlon Forbunds årlige generalforsamling, der i 2019 afholdes den 30. marts i Brøndby.

For at kunne hædre de korrekte kandidater har vi brug for jeres hjælp ude i klubberne. Send en motiveret indstilling på en ½ til en hel side samt et godt billede af personen der indstilles. Se kriterier og indstillings-frister nedenfor.

Indstillinger sendes til post@triatlon.dk

Årets Idrætsleder
Indstillingsfrist: 28. februar 2019
Kåring af ”Årets Idrætsleder” er en hyldest til alle de mange timer og de mange gode initiativer, som tages ude i det ganske land af de frivillige ledere. Små som store præstationer, der måske ikke altid trækker de store overskrifter, men som har lige så stor betydning for sporten som internationale toppræstationer. 

Kriteriet for at blive ”Årets idrætsleder” er kort og godt – en person som i særlig grad har bidraget til at fremme triatlonsporten og har ydet en ekstraordinær indsats dette år. 

Det er Dansk Triatlon Forbunds bestyrelse, som udpeger årets idrætsleder og dette gøres på baggrund af indstillinger fra medlemsklubberne. 

Årets Age-Group Atlet
Indstillingsfrist: 31. januar 2019

Årets Age-group Atlet er en hæder som medlemmerne i Dansk Triatlon Forbund giver til de atleter, der har lavet den/de mest bemærkelsesværdige og flotte præstationer i løbet af året – valgt af medlemmerne.

Kriterier for at blive indstillet til Årets Age-group atlet:
-Atleter indstilles af klubberne på baggrund af resultater ved DM-stævner
-Atleter indstilles af klubberne på baggrund af resultater ved EM/VM
-Atleter indstilles af klubberne på baggrund af resultater og/eller ekstraordinære præstationer ved nationale og internationale konkurrencer.
-Der skal følge en kort beskrivelse af hvad atleterne har opnået og begrundelse for indstilling.

Efter indstillingen af klubberne:
-Såfremt der er mere end 5 herrer og 5 kvinder, afgør bestyrelsen (politiske breddeansvarlige) og udviklingskonsulenterne hvem der skal indstilles.
-Afstemning vil foregå på forbundets hjemmeside og afgør, hvem der bliver kåret til årets age group atlet 2018 – valgt af medlemmerne via medlems-nr. og log in.
-Uddelingen sker sammen med de andre kåringer ved årets generalforsamling.

Læs mere om priserne HER

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Årets Age Group Atlet 2017 – Kirstine Færch (KTK86)

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.