Årets Idrætsleder 2016 – Martin Haastrup Ishøi

mar 29, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Martin modtager prisen af politisk breddeansvarlig i DTriF – Anette Østerkjeerhus (Foto: DTriF)

I lørdags blev Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling afholdt i Fredericia. Og ved den lejlighed blev årets priser uddelt. Årets Idrætsleder 2016 gik til Martin Haastrup Ishøi, som blev indstillet til prisen af sin klub Herlev Tri- og Motion, for hans store engagement, gåpåmod og indsats i klubben.

Martin har struktureret træningen i klubben for alle klubbens medlemmer op imod de stævner som flest deltager i både på kort og lang distance og samtidig har han formået at lave et træningsfællesskab, hvor man kan træne side om side uanset ambitioner og uden at nogle skal gå på kompromis med kvaliteten af træningen.

Som led i Martins nye rolle i klubben oprettede han træneruddannelses dage, hvor hele trænerteamet mødes hjemme hos ham og diskuterer det kommende kvartals træninger og træningsmetoder. Dette sikrer en ensartet og opbyggende klubtræning over hele sæsonen. Ja faktisk er hele Marins hjem indrettet til triatlon og i  sommerhalvåret foregår klubbens krydstræning fra haven med trampolinen som cykelstativ.

Martin har læst alt hvad der er værd at læse af litteratur og alligevel er han hele tiden på jagt efter nye fif, og ny viden som han kan bruge til at dygtiggøre alle dem omkring ham. Her er der ikke kun tale om klubmedlemmer, da Martin også uddanner nye instruktører for forbundet på træneruddannelser.

Martin er en ildsjæl og fortjener denne hæder for sit arbejde i Herlev Tri- og Motion og DtriF i 2016.

Dansk Triatlon Forbund ønsker stort tillykke med kåringen!

 

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.