Årets Idrætsleder 2016 – Martin Haastrup Ishøi

mar 29, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Martin modtager prisen af politisk breddeansvarlig i DTriF – Anette Østerkjeerhus (Foto: DTriF)

I lørdags blev Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling afholdt i Fredericia. Og ved den lejlighed blev årets priser uddelt. Årets Idrætsleder 2016 gik til Martin Haastrup Ishøi, som blev indstillet til prisen af sin klub Herlev Tri- og Motion, for hans store engagement, gåpåmod og indsats i klubben.

Martin har struktureret træningen i klubben for alle klubbens medlemmer op imod de stævner som flest deltager i både på kort og lang distance og samtidig har han formået at lave et træningsfællesskab, hvor man kan træne side om side uanset ambitioner og uden at nogle skal gå på kompromis med kvaliteten af træningen.

Som led i Martins nye rolle i klubben oprettede han træneruddannelses dage, hvor hele trænerteamet mødes hjemme hos ham og diskuterer det kommende kvartals træninger og træningsmetoder. Dette sikrer en ensartet og opbyggende klubtræning over hele sæsonen. Ja faktisk er hele Marins hjem indrettet til triatlon og i  sommerhalvåret foregår klubbens krydstræning fra haven med trampolinen som cykelstativ.

Martin har læst alt hvad der er værd at læse af litteratur og alligevel er han hele tiden på jagt efter nye fif, og ny viden som han kan bruge til at dygtiggøre alle dem omkring ham. Her er der ikke kun tale om klubmedlemmer, da Martin også uddanner nye instruktører for forbundet på træneruddannelser.

Martin er en ildsjæl og fortjener denne hæder for sit arbejde i Herlev Tri- og Motion og DtriF i 2016.

Dansk Triatlon Forbund ønsker stort tillykke med kåringen!

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.