Årets Børne- og Ungdomsinitiativ 2016 – Ungdomsafdelingen i Tørring Tri

mar 28, 2017

Træner Ivan Watson modtager prisen af politisk breddeansvarlig i DTriF – Anette Østerkjeerhus (Foto: DTriF)

I lørdags blev Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling afholdt i Fredericia. Og ved den lejlighed blev årets priser uddelt.

Dette års børne- og ungdomsinitiativ går til Tørring Tri, der er en meget ung klub på knap to år og allerede har ca. 20 faste unge.
Klubben har tydelige ildsjæle, som brænder for, at gøre noget for de unge, og har på meget kort tid fået en stor og meget stabil ungdomsafdeling op og køre.

I lokalmiljøet har Tørring Tri fået sat triatlon på dagsordenen og allerede det første år klubben og ungdomsafdelingen eksisterede, modtog de prisen som årets hold i Hedensted kommune.

Det er en ungdomsafdeling der virkelig er i udvikling og som hele tiden søger nye veje at gå. Tørring Tri holder sig ikke tilbage for at invitere gæstetrænere, som er til glæde og inspiration både for de unge og trænere. Der er også indgået samarbejde med andre ungdomsafdelinger i landsdelen med fællestræninger og stævner. Et sted hvor ungdomsafdelingen virkelig har ”bidt sig fast” er i at søge midler hos kommunen og andre interessenter – og de er dygtige til det! De har blandt andet modtaget midler til at købe udstyr til åbent vand træning, våddragter og en racercykel, som de unge kan låne.

Når man taler med trænere eller unge fra klubben mærker man hurtigt at der er en enormt god energi og glæde ved triatlon, og de deltager altid når der bliver afholdt camp eller andre arrangementer i DTriF regi.

De holder sig ikke tilbage med at sige deres mening, men er det kritik, kan man være sikker på at den er konstruktiv og overvejet.
I Tørring Tri siger de ofte selv at de ”jo bare er bønder” – men bønder er innovative, udviklende, dygtige organisatorer, samarbejdsvillige, nytænkende – og det kommer tydeligt til udtryk i deres ungdomsafdeling

Dansk Triatlon Forbund ønsker stort tillykke med kåringen!

Dommeruddannelse 2021

Dommeruddannelse 2021

Har du lyst til at være dommer til triatlonstævner? Så tilmeld dig Triatlon Danmarks dommeruddannelse den 8. august 2021. Læs mere ….

Verdens bedste søndagskontor

Verdens bedste søndagskontor

Jeg kalder pladsen bagpå for ”verdens bedste søndagskontor”, for man sidder fantastisk, har et suverænt overblik over atleterne, sådan beskriver Henrik Hansen det at sidde bag på motorcyklen som dommer til stævner i ind-og udland. Læs mere …