Årets Age-Group Triatlet 2016 – Carol Rasmussen

mar 28, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Carol Rasmussen modtager her prisen af DTriF’s formand Mads Freund. (Foto: DTriF)

I lørdags blev Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling afholdt i Fredericia. Og ved den lejlighed blev årets priser uddelt.

I afstemningen om Årets Age-Group Triatlet 2016, blandt alle Dansk Triatlon Forbunds medlemmer, fik Carol Rasmussen flest stemmer. Carol blev indstillet til Årets Age-Group Triatlet 2016 af Karlslunde Tri med baggrund i at hun adskillige gange på fornemmeste vis har repræsenteret klubben og Danmark i udlandet. I 2016 har hun bl.a. vundet tre medaljer ved internationale mesterskaber.

Carol leverer konsekvent topplaceringer og har gjort det i mange år. I sin aldersgruppe er hun konstant blandt de alle bedste i verden. Indenfor Cross Duatlon og Cross Triatlon tilhører hun – på trods af sin alder – eliten i Danmark, og vandt bl.a. DM i Cross duatlon i foråret.

Kronen på værket blandt årets resultater var, at hun i oktober vandt verdensmesterskabet i Offroad-Tri i sin aldersgruppe på Hawaii – og dermed forsvarede sidste års titel. En titel som hun i øvrigt også vandt i 2012.

Derudover er Carol er stort aktiv i den lokale triatlonklub, hvor hun med sin træningsiver og resultater er en stor inspiration for klubbens øvrige medlemmer. Hun er en aktiv deltager i klubbens fællesskab og bl.a. står hun over vinteren for klubbens MTB-træning. Klubben har også tidligere brugt hende som foredragsholder.

Dansk Triatlon Forbund ønsker stort tillykke med kåringen!

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Ved det netop overståede 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen var Danmark også repræsenteret blandt Age Group (AG)-atleterne og det med fine resultater til følge. læs mere…

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…