Aalborg Triathlon afholder DM Classic 2021

jan 29, 2021

Den 6. juni afholdes der DM Classic i Aalborg på distancen 950-45-10,5.

DM Classic er for både elite- og Age Group-triatleter, og der er medaljer til både damer og herrer i alle klasser.

DM Classic 2021 afvikles af Aalborg Triathlon, som også afholder Aalborg Halv samme dag – så der er rig mulighed for at komme ud og køre ræs i et fantastisk setup i Aalborg Vestby.

Tilmelding for Age Group-atleter kan findes HER. Tilmelding for Eliteatleter findes HER

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.