Aalborg Triathlon afholder DM Classic 2021

jan 29, 2021

Den 6. juni afholdes der DM Classic i Aalborg på distancen 950-45-10,5.

DM Classic er for både elite- og Age Group-triatleter, og der er medaljer til både damer og herrer i alle klasser.

DM Classic 2021 afvikles af Aalborg Triathlon, som også afholder Aalborg Halv samme dag – så der er rig mulighed for at komme ud og køre ræs i et fantastisk setup i Aalborg Vestby.

Tilmelding for Age Group-atleter kan findes HER. Tilmelding for Eliteatleter findes HER

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.