6. plads til Ganløse Tri-center ved EM mixed relay for klubhold

okt 8, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Anne Holm, Emil Holm, Scoot Steenberg og Augusta Christensen.

Ganløse Tri-Center hentede en flot 6. plads ved EM mixed relay for klubhold i Lissabon. Holdet bestående af Anne Holm, Scott Steenberg, Augusta Christensen og Emil Holm var med i kampen om medaljer langt hen i konkurrencen.

Anne Holm kørte førsteturen og kom efter et perfekt første skifte ud på cykeldelen sammen med VM-sølvvinderen Katie Zaferes (USA). Zaferes stillede op for den potugisiske klub Budaörsi Triatlon Klub. De to fik skabt et lille forspring på de 7km cykling. Et forspring som Anne holdt fast i på de 1,5km løb, hvor hun kunne sende Scott afsted på andenturen med 18sek op til Budaörsi Triatlon Klub og ca. 10sek ned til Poissy Triathlon Klub fra Frankrig.

Scott var med i frontgruppen indtil løbedelen, hvor man tabte nogle sekunder.

Augusta kørte tredjeturen og Emil fjerdeturen.
Inden målgang var der 10sek penalty der skulle tages, men det fik heldigvis ingen betydning for det samlede resultat der endte med en 6. plads.

Se resultater her
Vær opmærksom på, at der er desværre er rod i tiderne. Den samlede tid og placering er god nok, men mellemtiderne for hver enkelt atlet passer ikke.

Tillykke med en flot holdindsats til Ganløse Tri-Center!

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Ved det netop overståede 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen var Danmark også repræsenteret blandt Age Group (AG)-atleterne og det med fine resultater til følge. læs mere…

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…