57 Aspiranter deltog i DM TRI serien Kanaltriatlon i Næstved

aug 8, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Koncentration ved et af cykelrutens 3 vendepunkter. Foto: Kanaltriatlon

Det var en stor fornøjelse at se et stort felt af Aspiranter i alderen 12år-17år give den fuld gas på 375m svømning, 10km cykling og 2,5km løb i Næstved til Kanaltriatlon i søndags.

Der blev vist flotte færdigheder hos Aspiranterne, der blev udfordret på mange forskellige områder under stævnet i Næstved.

Svømningen i åbent vand er for nogle af Aspiranterne en udfordring i sig selv, men alle klarede de 375m i flot stil.

Cykelruten på 4×2,5km var udfordrende med flere 180graders vendepunkter, 90graders sving, stykker med sidevind, op ad bakke og ned ad bakke. Derudover var der rig mulighed for at få trænet færdighederne i at ligge på hjul og køre i gruppe. Og det var tydeligt at se, at der ude i klubberne bliver lavet et flot stykke arbejde for at få de unge triatleter til at blive dygtige teknikere på to hjul.

Løberuten på 2×1,25km var ligeledes udfordrende med en lang bakke op til centrum af Næstved, og nedløb som blandt andet gik over et stykke med brosten. Det kræver god teknik at beherske opløb, nedløb og løb på svært underlag!

Resultater

Ungdom B piger
1. Mia Krüger (Ganløse Tri-Center)
2. Beathe Gejl (Aarhus 1900 Triathlon)
3. Mille Astrup (Aarhus 1900 Triathlon)

Ungdom A piger
1. Kajsa Sophie Grønberg Christensen (Ganløse Tri-Center)
2. Victoria Vestergaard Hansen
3. Lizette Nikolajsen (Esbjerg Ungdomstriatlon)

Ungdom B drenge
1. Christian Nass (Odense Triathlon Klub)
2. Niklas Faaborg Andersen (Aarhus 1900 Triathlon)
3. Nicolai Wiuff (Tri4)

Ungdom A drenge
1. Noah Borgen Morell (Guldborgsund Triathlonklub)
2. Mats Krüger (Ganløse Tri-Center)
3. Victor Tvistholm Jørgensen (Karlslunde Tri)

Se alle Aspirantresultaterne her

Årets sidste DM TRI serie stævne er lørdag d. 1. september i Fredericia, hvor distancen også vil være 375m svømning – 10km cykling – 2,5km løb. Også i Fredericia er ruten særdeles publikumsvenlig. Der vil være mulighed for at følge de unge mange gange i løbet af konkurrencen helt tæt på.

Dansk Triatlon Frobund

Beretninger fra Jels Triatlon

Beretninger fra Jels Triatlon

Det er oftest atleternes bedrifter vi beretter om fra diverse stævner og events, men der er én gruppe af personer, som vi sjældent hører om og derfor ikke altid for nævnt og takket for det store stykke arbejde, de gør for at sikre, at alt er i orden til stævnerne, og det er alle de mange frivillige, dommerne og de Teknisk Delegerede som altid stiller op – selv når vejrguderne ikke ligefrem er med dem. Læs mere …

Lars Lindstrøm: Ny landstræner for Triatlon Danmark

Lars Lindstrøm: Ny landstræner for Triatlon Danmark

Lars Lindstrøm er Triatlon Danmarks nye landstræner pr. 1 august. Lars Lindstrøm er tidligere landstræner og sportschef i Dansk Orienterings-Forbund samt landstræner for Dansk Atletik og projektleder for Endurance Denmark. Læs mere …

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …