Multisportsfestivalen rykkede til stranden og området omkring Middelfart Marina da atleter fra hele verden skulle fordele medaljerne og titlen som verdensmester i Aquathlon 2018.

Først i ilden var para-atleterne, hvor Danmark nok en gang var repræsenteret ved Marianne Hüche i PTS3-klassen. Marianne kommer godt rundt på de 1000 meter svømning og de efterfølgende 5 km løb i bagende varme som hun flot gennemfører i tiden 1 time og 2 minutter, hvorefter hun nok en gang kan lade sig hylde som verdensmester – denne gang i Aquathlon. Nu venter kun langdistance triatlon på lørdag før end Marianne også kan kalde sig for Multisport Legend.
Kort efter Para-atleterne var det Age Group-atleternes tur til at kaste sig ud i Lillebælt. 17 danske atleter havde fundet kræfterne til at forsvare de danske farver på den korte distance, som for flere atleter tog lige over de 30 minutter.
Bedst gik det for Dennis Matzen (M30-34), der tager guldmedaljen i et tæt opgør med 10 sekunder ned til sølvmedaljen. Dennis var netop hjemvendt fra Sverige efter at have kørt IM 70.3 Jönköping i den forgange weekend. Lidt trætte ben skulle dog ikke forhindre ham i at tage guldet hjem til Danmark.
Udover Dennis havde vi også Troels Stubager (M65-69) i aktion – Troels vinder sølv efter et tæt opgør, hvor han slutter kun 4 sekunder efter guldmedaljevinderen fra Australien.

Sølv blev det også til Rasmus Henning (M40-44), der havde støvet løb