3 uger til første stævne i DM TRI serien 2019 – Herlev Triathlon

apr 11, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Stævnecentrum Herlev Triathlon

Herlev Triathlon er den kendte forårsklassiker, som viser Herlev frem fra sin absolut bedste side.

Man svømmer i den nyopførte svømmehal, og det at vi svømmer indendørs betyder at Herlev Triathlon er sæsonstart for de fleste deltagere. Samtidig sikrer svømmehallens opvarmede vand at du ikke kommer til at fryse, som ofte er begrænsningen for andre tidlige stævner. Det unikke setup omkring banetovene medfører yderligere at man har god plads i svømmehallen og dermed får en god start på sit race.

På cykelruten kører man på lukkede og afspærrede veje, hvor trafikken omkring ruten dirigeres af de 120 frivillige fra foreningslivet i Herlev, som næsten allesammen selv er aktive og som vil gøre deres bedste for at du får en helt igennem fantastisk dag.

Løberuten er også smuk og man kan se sine konkurrenter og klubkammerater løbe imod sig op ad Skinnerskovvej, et område som er bedre kendt som Herlev’s Hollywood.

Til sidst, men ikke mindst lukkes stævnet af med DM elite herrer som kommer og kører draftstævne!

Så kom og sæt personlig PR og få en kæmpe oplevelse med nogle af de bedste i vores sport.

Herlev Triathlons hjemmeside kan tilgås her

DM TRI serien Aspiranter:
Aquatlon med indledende distance på 400m svømning + 2,5km løb. A- og B-finale med distance på 200m svømning + 1,25km løb.

DM TRI serien Age-Group:
OL-distancen 1500m svømning + 40km cykling + 10km løb

DM TRI serien Elite herrer:
Sprintdistancen 750m svømning + 20km cykling + 5km løb

Vi glæder os til at jer!

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.