3 uger til første stævne i DM TRI serien 2019 – Herlev Triathlon

apr 11, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Stævnecentrum Herlev Triathlon

Herlev Triathlon er den kendte forårsklassiker, som viser Herlev frem fra sin absolut bedste side.

Man svømmer i den nyopførte svømmehal, og det at vi svømmer indendørs betyder at Herlev Triathlon er sæsonstart for de fleste deltagere. Samtidig sikrer svømmehallens opvarmede vand at du ikke kommer til at fryse, som ofte er begrænsningen for andre tidlige stævner. Det unikke setup omkring banetovene medfører yderligere at man har god plads i svømmehallen og dermed får en god start på sit race.

På cykelruten kører man på lukkede og afspærrede veje, hvor trafikken omkring ruten dirigeres af de 120 frivillige fra foreningslivet i Herlev, som næsten allesammen selv er aktive og som vil gøre deres bedste for at du får en helt igennem fantastisk dag.

Løberuten er også smuk og man kan se sine konkurrenter og klubkammerater løbe imod sig op ad Skinnerskovvej, et område som er bedre kendt som Herlev’s Hollywood.

Til sidst, men ikke mindst lukkes stævnet af med DM elite herrer som kommer og kører draftstævne!

Så kom og sæt personlig PR og få en kæmpe oplevelse med nogle af de bedste i vores sport.

Herlev Triathlons hjemmeside kan tilgås her

DM TRI serien Aspiranter:
Aquatlon med indledende distance på 400m svømning + 2,5km løb. A- og B-finale med distance på 200m svømning + 1,25km løb.

DM TRI serien Age-Group:
OL-distancen 1500m svømning + 40km cykling + 10km løb

DM TRI serien Elite herrer:
Sprintdistancen 750m svømning + 20km cykling + 5km løb

Vi glæder os til at jer!

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.