2018 Vejle ETU Powerman Middle Distance Duathlon European Championships

jan 25, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

Pressemeddelelse fra Vejle IF:

I weekenden d. 5 & 6 maj gentager Vejle IF sidste års Powerman succes. 
2018 udgaven af Powerman Vejle bliver stort og internationalt, med afvikling af både et officielt Europamesterskab (EM) under European Triathlon Union og Danmarksmesterskab (DM) – i Duatlon under Dansk Triatlon Forbund.

Distancen for begge mesterskaber er 10 km løb- 60 km cykling – 10 km løb og alle deltagere er som minimum med i DM – og har man en klublicens under Dansk Triatlon Forbund, er man også med i EM.

Vejle IF er arrangør på 2018 Vejle ETU Powerman Middle Distance Duathlon European Championships og har stor erfaring fra andre kendte motionsløb i Vejle (Vejleløbet, Frøs stafetten, Kvindeløbet, Vejle Ådal og Dr. Nielsen Vinterhyggemaraton). Vejle IF`s klubchef Ronny Kert udtaler ”Vi glæder os til igen at afholde Powerman og vi er stolte af, at Vejle IF har fået muligheden for at løfte et event af international standard. Dette kan kun lykkes, idet der er rigtigt mange frivillige, som bakker op omkring projektet.
Stor tak skal også lyde til opbakningen fra Vejle kommune og Campus Vejle, uden gode samarbejds-partnere kunne dette ikke lade sig gø
re”.

Campus Vejle vil blive centrum for al aktivitet i weekenden, hvor start og finish er midt på Boulevarden.
Der vil også være en stor EXPO.
For de, som ikke er klar til et fuldt EM, er der for de voksne mulighed for at køre det åbne race på samme ruter, men på halv distance 5 km løb- 30 km cykling – 5 km.

 

Derudover vil der søndag være mulighed for Power Kids race på ultrakort distance ( for deltager fra 5-10 år), Family Racing og besigtigelse af EXPO, så bring hele familien ned til Campus Vejle og få en god og spændende dag med sport for hele familien.
Vejle IF´s Klubchef Ronny Kert udtaler: “EXPO, Power Kids race og Family Racing vil alt sammen være gratis at deltage i. Der vil også være Street Food vogn på Boulevarden, samt mulighed for at opleve nogle af verdens ypperste atleter på tæt hold, så vi håber på en stor folkefest og inviterer alle Vejles borgere”.


Man kan se mere info om stævnet her

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.