15 unge til Next Generation Challenge i Køge

sep 14, 2020

Søndag d. 13.  sep. blev der for anden gang holdt Next Generation Challenge – denne gang i Køge af SHS-Stevns Tri.

De 15 unge, heraf hele 8 fra Karlslunde Tri, som deltog begyndte dagen med at svømme 400m i Køge Svømmeland, og efter en pause løb de 3km på Køge Atletik Stadion.

Det var tydeligt fra morgenstunden, at de unge var motiverede, klar til at give den gas, prøve sig selv af og mærke lidt race stemning igen.

Gensynsglæden var også let at spore blandt de unge, som ikke har set så meget til hinanden i år, som de ellers er vant til i forbindelse med stævner.

I svømningen var de unge opdelt i tre heat, og der blev sat rigtig mange fine tider – flere svømmede endda nye personlige rekorder på distancen.

Efter svømningen tog alle videre til Køge Atletik Stadion, hvor der var en pause, og hvor der blev tanket op lidt op inden løbet blev skudt i gang. Alle startede i samme heat. Feltet blev dog hurtigt spredt, da der var stor aldersspredning på deltageren, men alle gav alt, hvad de kunne, og her blev der også sat flere personlige rekorder.

Den samlede resultatliste for både Next Generation Challange i Aarhus og i Køge er tilgængelig fra på onsdag på triatlon.dk under Ungdom.

En stor tak til SHS-Stevns Tri for en vellykket dag og til Køge Tri Team for lån af svømmetid og ikke mindst til alle for en skøn dag med race og hygge.

Den sidste og tredje Next Generation Challenge er i Odense på SDU d. 27. september. Vi håber, at rigtig mange også har lyst til at deltage her.  Tilmeld dig her.

 

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.