15 unge til Next Generation Challenge i Køge

sep 14, 2020

Søndag d. 13.  sep. blev der for anden gang holdt Next Generation Challenge – denne gang i Køge af SHS-Stevns Tri.

De 15 unge, heraf hele 8 fra Karlslunde Tri, som deltog begyndte dagen med at svømme 400m i Køge Svømmeland, og efter en pause løb de 3km på Køge Atletik Stadion.

Det var tydeligt fra morgenstunden, at de unge var motiverede, klar til at give den gas, prøve sig selv af og mærke lidt race stemning igen.

Gensynsglæden var også let at spore blandt de unge, som ikke har set så meget til hinanden i år, som de ellers er vant til i forbindelse med stævner.

I svømningen var de unge opdelt i tre heat, og der blev sat rigtig mange fine tider – flere svømmede endda nye personlige rekorder på distancen.

Efter svømningen tog alle videre til Køge Atletik Stadion, hvor der var en pause, og hvor der blev tanket op lidt op inden løbet blev skudt i gang. Alle startede i samme heat. Feltet blev dog hurtigt spredt, da der var stor aldersspredning på deltageren, men alle gav alt, hvad de kunne, og her blev der også sat flere personlige rekorder.

Den samlede resultatliste for både Next Generation Challange i Aarhus og i Køge er tilgængelig fra på onsdag på triatlon.dk under Ungdom.

En stor tak til SHS-Stevns Tri for en vellykket dag og til Køge Tri Team for lån af svømmetid og ikke mindst til alle for en skøn dag med race og hygge.

Den sidste og tredje Next Generation Challenge er i Odense på SDU d. 27. september. Vi håber, at rigtig mange også har lyst til at deltage her.  Tilmeld dig her.

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.