100 unge triatleter til fantastisk Ungdoms Camp i Glamsbjerg

apr 12, 2017

Super stemning til den afsluttende mini-tri om søndagen! (Foto: Lars Norup)

I weekenden afholdt Dansk Triatlon Forbund Ungdoms Camp på Glamsdalens Idrætsefterskole for 100 unge triatleter i alderen 12 til 20 år.

Det blev en rigtig god weekenden med god træning højt humør, nye venskaber og meget engagerede trænere fra mange af landets ungdomsafdelinger; TRI4, Fredericia Triathlon Team, Odense Triathlon Klub, Haderslev TRI 2000, Tørring Idræts Forening, Kolding Triathlon Klub, Aarhus 1900 Triathlon samt Søren Kirketofte fra Glamsdalens Idrætsefterskoles triatlonlinje.
Derudover var der også mange forældre, der hjalp til med at få weekenden til at fungere upåklageligt på det praktiske plan.

På programmet var der b.la. teambuilding inkl. blindtegning, quiz-hjørnet og sloganpåfund. Svømning med åbenvandfokus, skiftetræning med OL-triatleten Andreas Schilling, cykeltræning på kuperet rundstrækning, cykelteknik, løbe pacetræning, brætspil og en masse socialt samvær!
Campen blev afsluttet med en minitriatlon i fantastisk solskinsvejr og med stort fremmøde fra forældre

Tak til de unge, trænere og hjælpere for at gøre weekenden til en tip-top oplevelse!

Der blev taget en masse fantastisk billeder på weekenden af Lars Norup fra Aalborg Triathlon Klub. Alle billederne kan ses på facebooksiden “Dansk Triatlons Unge”. Du kan tilgå facebooksiden her

Nordic TRIcamp 26. juni – 1. juli i Glamsbjerg
Der er helt sikkert mange der ikke har fået nok af triatloncamps. Men bare roligt, der er mulighed for at deltage i endnu en fed camp lige om hjørnet!
Fra d.26. juni – 1. juli er der Nordic Tricamp på programmet. Det Norske, Svenske og Danske Triatlon Forbund arrangerer i fællesskab denne camp, som blev afholdt første gang sidste år i Norge, hvilket var en stor succes! Du kan stadigvæk nå at tilmelde dig på klubmodul her
Se mere information her

De første ungdomsstævner er tæt på
Danske Invest DM TRI Serien 2017 åbner med et aquatlonstævne i Odense søndag d. 23. april for Børn 2+3 og Ungdom A+B.
Tilmeld dig på sportstiming her
Læs mere om DM TRI Serien for aspiranter i 2017 her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.