Ungdomscertificering af Aalborg triatlonklub

apr 26, 2018

Aalborg Triatlonklub gennemfører ungdomscertificering.

Som den fjerde klub i Dansk Triatlon har Aalborg Triatlon Klub netop gennemført Dansk Triatlon Forbunds Ungdomscertificering.
Før Aalborg er det Tri4-Triatlonklub, Aarhus 1900 Tri samt Karlslunde Tri, der har været igennem projektforløbet som arbejder at skabe udvikling i ungdomsafdelingen, men også sikre at afdelingen er bygget på et solidt fundament.

Teoretisk bliver der arbejdet med at klubben og ungdomsafdelingen arbejder strategisk med målsætninger, handleplaner og visioner således at alle involverede kan se sig selv i projektet samt at der er en enighed om hvilken retning afdelingen er på vej hen.
Ligeledes bliver der arbejdet med at der er en bred tilknytning af kompetente trænere, ledere og forældre således at arbejdet ikke hænger på få personer i klubben.
I forbindelse med det afsluttende besøg er der praktisk inspiration, typisk en atlet fra Tri Team SDU, som underviser de unge fra klubben i Dansk Triatlon Forbunds Aldersrelaterede Træningskoncept – ATK.

Vil du læse mere om Dansk Triatlon Forbunds Ungdomsarbejde kan du finde det HER
Information om Ungdomscertificering finder du HER

Stort tillykke til Aalborg Triatlonklub !

 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Danskere med store forventninger til 2024-sæsonen

Danskere med store forventninger til 2024-sæsonen

Miami kommer til at syde af forventning på lørdag, når 40 af verdens allerbedste triatleter står til start i Miami i de nye konkurrence format T100 Triathlon World Tour. Til start er Daniel Bækkegaard og Magnus Ditlev. læs mere…

Nordic Triathlon Cup

Nordic Triathlon Cup

Nordic Triathlon Cup 2024 tilbyder spændende konkurrencer for nordiske triatleter med starter i Finland, Estland og Danmark. Cuppen er en unik mulighed for at konkurrere på højt niveau og styrke det nordiske triatlonarbejde. læs mere…