Age Group: Skal du vinge 3 “sø-stævner” af i DM TRI serien?

apr 20, 2017


Danske Invest DM TRI serien for Age Group skydes snart i gang – de første 3 afdelinger skal svømmes i søer

Fælles for de 3 første afdelinger af DM TRI serien for Age Group er, at de alle 3 skal svømmes i klassiske triatlon-søer. Den første afdeling skydes i gang, når det traditionsrige Tri På Tyren løber af stablen, hvor Bastrup SØ danner ramme om stævnet i Nordsjælland. Tri På Tyren er ligeledes DM på sprint-distancen.

I 2. afdeling går turen til ITriToFly og den klassiske Furesø, hvor de smukke omgivelser nede ved søen skal nydes, inden triatleterne skal op af den stejle bakke mod T1. Stævnet er herefter kendt for, at have en enormt hurtig cykelrute, hvor der er mulighed for at køre hurtigt. ITriToFly byder igen på DM for Age Group, Elite og Aspiranter.

I 3. afdeling dystes der i DM TRI serien for Age Group i den triatlon-klassiske Fuglsang SØ i Herning, når Team Triathlon Herning laver et nyt stævne, som indgår i DM TRI serien for Age Group. Søen er brugt i mine forskellige triatlonstævner, og der er i mange år blevet skrevet historie i netop dette område, hvor flere store triatleter har svømmet hurtigt. Skal du være med til at skrive yderligere historie, så er det endnu et stævne du skal være med til.

Hvornår og tilmelding?

Tri På Tyren: 20. maj – sprint 750-23-5 – https://www.sportstiming.dk/event/4438 
ITriToFly: 27. maj – sprint 750-20-5 – https://www.sportstiming.dk/event/4544
Herning Triathlon: 4. juni – sprint 650-30-7 – http://my1.raceresult.com/71101/info?lang=dk

Ovenstående er de 3 første afdelinger af den nye Danske Invest DM TRI serie for Age Group – ses vi?

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Succesfuld Nordic TRIcamp 2017

116 unge triatleter og 34 trænere og ledere havde en fanstastisk uge med triatlonfællesskab på dette års Nordic TRIcamp i Glamsbjerg.

Tag med Tri Team DK til ITU finalen i Rotterdam

Finalen i dette års WTS serie afvikles i Rotterdam – en unik mulighed for at deltage i et arrangement på allerhøjeste niveau og se verdens absolut bedste på nærmeste hold.

Triatlon Festival Fyn

Tak til alle deltagere, tilskuere og frivillige, som var en del af Triatlon Festival 2017.