Claus Rantzau og Carol Rasmussen vinder DM Cross Duatlon

mar 20, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) vandt DM Cross Duatlon for 3. år i træk. Det samme gjorde Carol Rasmussen (Karlunde Tri). Foto: Lise Myltoft.

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) og Carol Rasmussen (Karlslunde Tri) genvandt søndag DM Cross Duatlon i Langesøskoven! Dermed lavede de begge to et vaskeægte hattrick da de nu har vundet DM Cross Duatlon titlen i 2015, 2016 og 2017!

Odense Triathlon Klub var igen i år vært for stævnet, og som sidste år var der ikke meget forår over det, da små 100 deltagere kæmpede sig igennem mudder, regn og kulde på de udfordrende ruter i Langesøskoven. Distancen var 3-10-3-10-3, og der var spænding til det sidste, da OL-legenden Eskild Ebbesen (Hareskovens Triathlon Klub) startede de sidste 3km først med et forspring på 45sek. Men Claus Rantzau fik både hentet og udbygget føringen og løb i mål som en sikker dansk mester i Cross Duatlon 2017. Eskild Ebbesen vandt sølv og Anders Nyberg (Ninjas) vandt bronze.

Carol Rasmussen var hos kvinderne suveræn, og satte det hele på plads på MTB-segmenterne og henviste Ann-Kathrin Scholtyssek (STK 90) til sølv og Tina Mechlenborg (Fredericia Triathlon Team) til bronze.

Se resultater her

Tak for et godt stævne!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund