Casper Stenderup valgt til aktivkomitéen

maj 11, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Casper Stenderup er ikke længere landsholdsaktiv triatlet, men gør sig nu som næstformand i DIF og Team Danmarks aktivkomite. (Foto: ITU)

Casper Stenderup (Ganløse Tri-Center) valgte at stoppe som landsholdstriatlet tidligere i år, men han brænder tydeligvis stadigvæk for eliteidræt. Casper er nemlig blevet valgt ind i DIF og Team Danmarks fælles aktivkomite.  

Aktivkomitéen er de aktives talerør overfor bestyrelse og administration i DIF og Team Danmark og de kan gå ind i sager om OL og eliteidræt.

Aktivkomiteen består af 12 medlemmer. Ti af dem vælges for en 4-årig periode i året efter det år, hvor sommer-OL afholdes. Og her er Casper altså en af de medlemmer der er valgt for perioden frem til Tokyo.
Læs mere om selve aktivkomitéen her

Den tidligere maratonløber Henrik Them er valgt som formand. Den historie kan du læse mere om her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Succesfuld Nordic TRIcamp 2017

116 unge triatleter og 34 trænere og ledere havde en fanstastisk uge med triatlonfællesskab på dette års Nordic TRIcamp i Glamsbjerg.

Tag med Tri Team DK til ITU finalen i Rotterdam

Finalen i dette års WTS serie afvikles i Rotterdam – en unik mulighed for at deltage i et arrangement på allerhøjeste niveau og se verdens absolut bedste på nærmeste hold.

Triatlon Festival Fyn

Tak til alle deltagere, tilskuere og frivillige, som var en del af Triatlon Festival 2017.