Forbundet

Dansk Triatlon Forbund blev grundlagt tilbage i 1984, først som en del af Multisportsforbundet (DMSF), men senere blev forbundet et selvstændig speciel forbund under DIF.

Forbundets bestyrelse vælges årligt på forbundets generalforsamling og består idag af 6 medlemmer med bestyrelsesformand Mads Freund i spidsen.

Forbundets Direktør Morten Fenger, står i spidsen for de 9 ansatte der varetager den daglige drift. Landstræner og ungdomslandstræner sidder til dagligt på Syddansk universitet i Odense, og resten af forbundets ansatte sidder i idrættens hus i Brøndby.

Kontakt

Adresse:

Dansk Triatlon Forbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

E-mail:
post@triatlon.dk

Telefon:
2928 4304

Telefontid:

Telefonisk henvendelse bør rettes i tidsrummer kl.13.00-15.00 mandag samt onsdag-fredag. Såfremt dit opkald ikke bliver besvaret, bedes du venligst lægge en besked på telefonsvareren og så vil vi vende tilbage snarest muligt.

Det er dog oftest mere effektivt at sende os en mail på post@triatlon.dk eller ringe direkte til den enkelte medarbejder – numrene finder du under ansatte.


Bankoplysninger

Bankkonto:5387-0403254

IBAN: DK9653870000403254

SWIFT adr: ALBADKKK

CVR nr.: 13092435

DTriF´s Vision
Gøre triatlon til en sport for alle.

 

DTriF´s Mission
Understøtte klubberne i Danmark med at skabe de bedste rammer for udviklingen af sporten gennem afholdelse af kvalitetsstævner, uddannelse, synlighed af sporten og en effektiv administration.

Udvikle atleter der har potentiale til at være en del af den internationale verdens elite.

Varetage et ungdomsudviklingsarbejde der kan være med til at skabe nye topatleter og understøtte den bedst mulige sportslige udvikling af unge atleter.

Gøre forbundets økonomi så uafhængig som mulig ved hjælp af midler fra sponsorer, kunder og samarbejdspartnere.

Facebook Button dtrif besoed dtrif